fbpx

Kevät on tuonut tullessaan meille Meriukselle mukanaan kolme uutta suunnittelijaa. Teknisen suunnittelun tiimiämme ovat tulleet vahvistamaan Eemeli Lahti, Sini Liukkonen ja Ville Vistiaho.

Eemeli Lahti on aloittanut suunnittelijana 3.4.2018 alkaen. Eemeli on kevään 2018 koneautomaatioinsinöörejä. Opinnot hän on suorittanut Oulun ammattikorkeakoulusta Kone- ja tuotantotekniikan linjalta. Eemelin vahvuuksiin lukeutuu 3D-mallinnus ja hän on liittynyt osaksi laitossuunnittelutiimiä ja hän keskittyy lay-out ja teräsrakennesuunnitteluun. Eemeli on Kokkolan seutukunnasta kotoisin.

Sini Liukkosella on jo pidempi Merius kokemus takanaan, koska hän aloitti Meriuksella harjoittelijana lokakuussa 2017 Suomen ympäristöopisto Syklin KEKO –koulutusohjelman kautta. Puolen vuoden onnistuneen harjoittelujakson jälkeen Sini on jatkanut Meriuksella työsuhteessa ja on toiminut suunnittelijan tehtävässä 3.4.2018 alkaen. Sini on kone- ja tuotantotekniikan AMK insinööri ja jatkaa layout- ja teräsrakennesuunnittelutehtävien parissa.

Ville Vistiaho on aloittanut nuorempana suunnittelija 6.3.2018. Ville on koulutukseltaan automaatiotekniikan AMK insinööri. Laitossuunnittelun puolelle Ville löysi teknisen suunnittelun perustutkinnon kautta suorittamalla harjoittelujakson Meriuksella. Harjoittelun jälkeen Villen painopiste on hoitotasojen ja kulkuteiden suunnittelussa.

Meriuksen uusimmat vahvistukset Eemeli Lahti (vas.), Sini Liukkonen ja Ville Vistiaho.